Angelica Einarsson

Jag har alltid varit en aktiv människa som efter gymnasiet beslutade mig för att jobba på gårdar runt om i Sverige för att studera hästpsykologi och därmed tränat människor tillsammans med sina hästar för att få ett samspel och förståelse sinsemellan. Gårdslivet, hästarna och korna var då min träning tills dess att jag hittade kärleken till gymmet för ca 6år sedan och jag förstod tidigt att detta är något jag vill utvecklas inom och föra vidare.

Jag älskar att hjälpa andra människor, tillsammans analyserar vi dina behov och optimerar de olika pusselbitarna till att skapa ett fantastiskt pussel som bara du kan lägga. Träning är så mycket mer än att lyfta tungt, springa långt, hoppa högt eller orka längst. Det är en livsstil!
Behöver du hjälp med att komma igång? Hitta motivationen och utmanas? Kanske sitter du fast och behöver nya idéer eller vill du bara helt enkelt göra en förändring?

Du sätter upp målen och vi når dem tillsammans!

 

Är du nyfiken på ett samarbete skulle gå till? På hur ett träningsupplägg skulle kunna se ut eller bara sugen på att prata träning? Tveka inte att höra av dig!
En konsultation + 1 träningspass är helt gratis!

Fokusområden: 

  • Info kommer

Utbildning:

  • Licensierad Personlig Tränare – Eleiko Education 2o18

Start typing and press Enter to search